Skip to content

INVITAȚIE la ședința cenaclului de ecranizări din 19 MARTIE 2015

March 15, 2015

poza 1

Vă invităm joi 19 martie la orele 11 în sala mică de proiecții a Uniunii Cineaștilor din România (Cinematograful Studio-bd. Magheru sau intrarea din str. Mendeleev 28-30), la noua întrunire a cenaclului.

 Se va continua discutarea sinopsisurilor din website-urile de Forum -Atelier ce se pot accesa la adresa: http://screenplayfestivalro.falezedepiatră.net/forum-atelier sau prin linkurile generale din portalul www.cartesiarte.ro , John Gostin și Elena Badic-Mircea raportând despre etapele în care se află cele discutate .

Nicolae Iliescu va prezenta noi sugestii privind  proze demne de ecranizat, Denis Dinulescu va prezenta subiecte extrase din propriile sale cărți.

Marina Roman și Ion Bucheru vor înfățișa demersurile privind obținerea drepturilor de difuzare necomercială a cât mai multor ecranizări, iar Vasile Neagoe cele privind condițiile sponsorizărilor pe anul în curs.

În partea a doua a ședinței va fi proiectată pe ecran forma definitivată a site-urilor internet pe care se desfășoară concomitent, în mediul virtual, lucrările cenaclului nostru. Pentru a vă face o idee, puteți accesa încă dinainte, intrând pe portalul nostru www.cartesiarte.ro și dând click pe sigla „CINELITERATURA” din centrul paginii principale. De aici, vă amintim că, butonând, se pot accesa, celelate componente virtuale ale recentei construcții internet pe care am realizat-o: PAGINA PRINCIPALĂ „CINELITERATURA”; FORUMUL-ATELIER; SALA DE CLUB-CINEMA; PAGINA FACEBOOK a Festivalului, Pagina TWITTER a Festivalului, Pagina GOOGLE + a Festivalului și Pagina PINTEREST a Festivalului.

Poza 2

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: