Skip to content

Carmen Tănase, în „Magnolii și cianură“, pe scena de la Rm. Sărat

November 6, 2016

Cea mai recentă producție a Teatrului „G. Ciprian“ se joacă săptămâna viitoare la Rm. Sărat. „Magnolii și cianură“, de Olga Delia Mateescu, este programat pe 12 noiembrie, de la ora 18,00, la Casa de Cultură „Florica Cristoforeanu“ din Rm. Sărat.

Spectacolul este o comedie polițistă de Olga Delia Mateescu, un spectacol alert ce amintește de intrigile și enigmele Agathei Christie. În cabi­netul de psihologie al unei ti­ne­re se raportează găsirea unui cadavru; secretara cheamă înfricoșată poliția, însă la apa­riția polițistului cadavrul pare că a dispărut. Să fie numai o farsă? Sau ceea ce pare la început o glumă se transformă rapid într-o crimă aparent fără niciun sens? Tânăra psiholog, împreună cu secretara, îl aș­teap­tă pe tatăl său, un renumit și influent senator (supra­nu­mit ,,Regele pădurilor“), însă până la sosirea acestuia des­coperă că ,,victima“ nu e nici pe departe cineva necunoscut. Spectacolul este un puzzle întortocheat, cu indicii și piste false, un labirint în care, pe rând, toate personajele par vinovate. Spectatorul este pro­vocat să descopere criminalul, într-un mister în care nimeni nu e ceea ce pare și în care secrete vechi reapar, asemenea scheletelor ascunse în dulap.

Din distribuția spectacolului fac parte Carmen Tănase, Irina Ungureanu, Paul Chi­ribuță și Ion Kivu, iar regia este semnată de Olga Delia Ma­teescu.

Cristian Ionescu

articol preluat de pe http://opiniabuzau.ro/

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: