Skip to content

Teatrul „G. Ciprian“ sărbătoreşte 21 de ani de la primul gong printr- un spectacol cu doi actori din Las Fierbinţi

March 27, 2017

Teatrul „G. Ciprian” sărbătoreşte, pe 5 aprilie, 21 de ani de la primul gong. Momentul va fi marcat cu un spectacol ce îi are în distribuţie pe Gheorghe Ifrim şi Ecaterina Ladin (cei doi actori cunoscuţi şi pentru rolurile din Las Fierbinţi: primarul Vasile şi secretara Dalida), alături de Mihai Călin. Este vorba despre producţia „Cină de adio” de Alexandre de la Patelliere şi Matthieu Delaporte, în regia lui Răzvan Săvescu, programată pe 5 aprilie, de la ora 19,00.

Inspirată dupa un trend parizian al evoluţiei prieteniilor, o cină de adio este o seară de răsfăţ pe care o organizezi pentru prietenii cu care nu vrei să mai vorbeşti. Îi copleseşti cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă chiar din anii în care s-au născut musafirii, le răscoleşti cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nicio remuşcare că nu le mai răspunzi vreodată la telefon.

Pierre (Mihai Călin) şi Clotilde Lecour (Ecaterina Ladin), un cuplu de parizieni intelectuali, pregătesc o cină de adio pentru cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer (Gheorghe Ifrim), dar lucrurile scapă de sub control şi seara se transformă într-o întâlnire la care fiecare trebuie să facă faţă unui şir de revelaţii devastatoare şi dezvăluri cel puţin ­de­licate pe care prietenia lor le-a ţinut bine ascunse. Rezultatul: un şuvoi de bună dispoziţie şi hohote de râs, o poveste super comică despre ce înseamnă cu adevărat prietenii şi când trebuie să scapi de ei.

Pentru rezervări şi bilete la spectacolul „Cină de adio”, sunaţi la 0740.496.561.

 

Cristian Ionescu

articol preluat de pe http://opiniabuzau.ro

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: